Acasa Membri Istoric Modele Materiale Reparatie - Modificari Tutoriale Moto Trasee Harti Stiri Moto Download Contact Forum
Cautare
Zona Membri
Retine Parola

Recuperare Parola | Cont Nou
Facebook
 
Tenere in lume
Club Tenere Spania
Club XT600 Brazilia
Club XTZ Polonia
Forum Super Tenere Franta
Forum XTZ750 Olanda
Grupul Yahoo! al posesorilor de XTZ750
Horizons Unlimited
Rallye Tenere
Super Tenere Cehia
Tenere Club Danemarca
Tenere Club Elvetia
Tenere Club Franta
Tenere Club Germania
Tenere Club Italia
Tenere Club Olanda
Tenere Club Ungaria
Tenere Legend
Tenere Ungaria
TONC Portugalia
XT Tenere Austria
XTZ Club Italia
Parteneri
Mobila NMD
Unimotors.ro - Piese si accesorii
MotoSpecs - Specificatii tehnice moto
Motorcycle Luggage & Panniers - NSEW Moto
Erori auto-moto
Comunitatea erori.ro
Manuale de reparatie
Monitorizare WEB
Stiri Moto - Vizualizare stire
 Campionatul National de Motocros: penultima etapa de la Buzau Postat de Domusciuc Bogdan la data 10.09.2008 

Penultima etapa a Campionatului National de Motocros s-a desfasurat pe 6-7 septembrie, la Izvoranu, judetul Buzau, in organizarea clubului Moto Star Buzau.

Participarea a fost mai scazuta decat de obicei, publicul a fost probabil descurajat de faptul ca localitatea Izvoranu este situata la 14 kilometri de Buzau, iar caldura foarte mare a dus chiar la amanarea unei manse, la clasa 50 cmc.

Toate acestea nu l-au impiedicat insa pe Mihai Stoichescu, campionul national en-titre sa faca o treaba foarte buna, castigand fara drept de apel la clasa 250 cmc Open. Adversarul direct al lui Stoichescu din Campionatul National, Simon Zsolt, cel care a avut numai de profitat dupa problemele tehnice ale lugojeanului, nu a mai putut sa i se opuna, fiind depasit cu un tur, la fel ca si sportivul clasat pe locul trei, Ciprian Marianov.

La clasa 125 cmc, Istvan Balasz si-a continuat marsul spre titlul de campion, fiind de neoprit pentru ceilalti sportivi. Pe locul doi s-a clasat Ionescu Alexandru, dupa o evolutie foarte buna, urmat de George Cabal. Antrenat de tatal sau, Alex a concurat agresiv, constant si precis pe un circuit pe care il cunoaste foarte bine, dat fiind faptul ca el alearga pentru clubul Moto Star Buzau.

Curse spectaculoase au fost si la Amatori si Veterani: Nedelcu Madalin a devenit campion la amatori cu o etapa inainte de finalul campionatului si se pare ca acest titlu il asteapta si pe reputatul sportiv Florian Pop, la Veterani. Etapa finala a CNI de Motocros se va desfasura pe 11 octombrie la Faget, judetul Timis.

Clasament 250 cmc Open
1. Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj)
2. Ciprian Marianov (Britmar Campina)
3. Simon Zsolt (Sugas Sf. Gheorghe)

Clasament 125 cmc
1. Istvan Balasz (Ivan Auto Moto Odorheiu Secuiesc)
2. George Cabal (Vectra Zarnesti)
3. Alex Ionescu (Moto Star Buzau)

Imagine: 4527565.10.09.08.jpg  Imagine: 677856.10.09.08.jpg   Imagine: 6748287.10.09.08.jpg   Imagine: 7169844.10.09.08.jpg