Acasa Membri Istoric Modele Materiale Reparatie - Modificari Tutoriale Moto Trasee Harti Stiri Moto Download Contact Forum
Cautare
Zona Membri
Retine Parola

Recuperare Parola | Cont Nou
Facebook
 
Tenere in lume
Club Tenere Spania
Club XT600 Brazilia
Club XTZ Polonia
Forum Super Tenere Franta
Forum XTZ750 Olanda
Grupul Yahoo! al posesorilor de XTZ750
Horizons Unlimited
Rallye Tenere
Super Tenere Cehia
Tenere Club Danemarca
Tenere Club Elvetia
Tenere Club Franta
Tenere Club Germania
Tenere Club Italia
Tenere Club Olanda
Tenere Club Ungaria
Tenere Legend
Tenere Ungaria
TONC Portugalia
XT Tenere Austria
XTZ Club Italia
Parteneri
Mobila NMD
Unimotors.ro - Piese si accesorii
MotoSpecs - Specificatii tehnice moto
Motorcycle Luggage & Panniers - NSEW Moto
Erori auto-moto
Comunitatea erori.ro
Manuale de reparatie
Monitorizare WEB
Stiri Moto - Vizualizare stire
 Prima benzinarie adaptata pentru motociclisti Postat de Domusciuc Bogdan la data 22.06.2008 
Avand in vedere cresterea semnificativa a numarului motociclistilor de la an la an, era o problema de timp pana cand companiile prestatoare de servicii isi vor indrepta atentia catre acestia. Pentru a atrage participantii la trafic pe doua roti si a obtine profit, este necesara diversificarea serviciilor si adaptarea lor catre grupul tinta de clienti.

Gigantul petrolier francez Total a deschis in Paris prima statie de benzina ce include o sectiune special construita pentru motociclisti. Pompa de benzina are un varf mai scurt oferind o vizibilitate mai buna, alimentarea putandu-se realiza din saua motocicletei. Plata se poate efectua tot la pompa prin intermediul cartilor de credit, nefiind nevoie parcarea si deplasarea catre casierie. De asemenea statia ofera un carlig special conceput pentru a va agata casca in timpul alimentarii si produse pentru curatarea vizierei si castii.

Total a mai creat o zona speciala pentru spalarea motocicletelor, ce dispune de turbo jet-uri cu presiune adaptata si spatii izolate contra apei, unde va puteti pune casca, manusile, portofelul etc. Toata partea dedicata motociclistilor este construita pe o suprafata anti-alunecare. Statia de benzina va functiona timp de sase luni iar daca se va dovedi a fi un succes, Total va extinde acest serviciu.

Sursa: Motoflash