Acasa Membri Istoric Modele Materiale Reparatie - Modificari Tutoriale Moto Trasee Harti Stiri Moto Download Contact Forum
Cautare
Zona Membri
Retine Parola

Recuperare Parola | Cont Nou
Facebook
 
Tenere in lume
Club Tenere Spania
Club XT600 Brazilia
Club XTZ Polonia
Forum Super Tenere Franta
Forum XTZ750 Olanda
Grupul Yahoo! al posesorilor de XTZ750
Horizons Unlimited
Rallye Tenere
Super Tenere Cehia
Tenere Club Danemarca
Tenere Club Elvetia
Tenere Club Franta
Tenere Club Germania
Tenere Club Italia
Tenere Club Olanda
Tenere Club Ungaria
Tenere Legend
Tenere Ungaria
TONC Portugalia
XT Tenere Austria
XTZ Club Italia
Parteneri
Mobila NMD
Unimotors.ro - Piese si accesorii
MotoSpecs - Specificatii tehnice moto
Motorcycle Luggage & Panniers - NSEW Moto
Erori auto-moto
Comunitatea erori.ro
Manuale de reparatie
Monitorizare WEB
Stiri Moto - Vizualizare stire
 Central Europe Rally: Bilant pozitiv pentru pilotii romani Postat de Domusciuc Bogdan la data 27.04.2008 

In ajunul Sarbatorilor Pascale Mani Gyenes, Gabi Nicoale, Marcel Butuza, Romeo Duicu, Alexandru Garbacea, Razvan Irimescu, Ioan Lutas, Alex Pauliner, Calro Marchegiano si Victor Fulicea au urcat pe podiumul de final al primei editii Dakar Series Central Europe Rally.

Pilotul MOL Dakar Team, Mani Gyenes va reveni in Romania cu locul 2 la categoria 450 cmc, 1 la clasa 450 cmc Maraton si 11 in clasamentul general; performanta satmareanului reprezinta cel mai bun rezultat al unui pilot roman.

Moto
Dupa 13h32?03? Mani Gyenes a urcat pe podiumul de finis al Central Europe Rally ca lider al clasei 450 cmc Maraton si ocupant al locului 2 in clasamentul categoriei 450 cmc.

Mani Gyenes: ? Am terminat raliul pe locul 11 in clasamentul general si este un rezultat foarte bun avand in vedere ca de-a lungul raliului am fost mereu in primii 15, exceptand ziua in care a fost acordata acea penalizare de 30 de minute la aproape 40 de piloti. A fost extraordinar sa pot concura in Romania alaturi de ultimii doi castigatori ai Dakar-ului si cred ca acest tip de raliu, pe care Amaury Sport Organisation incearca sa il promoveze, va castiga destul de multi adepti in Europa.

Sunt multumit de locul 2 de la categoria 450 cmc, insa pe ultima proba speciala reuseam cu siguranta sa termin in primii 10, daca nu mergeam mai mult de 100 de km din cei 155 de km fara treapta a 4-a a cutiei de viteze.

Pentru ca suntem in ajunul Sarabatorilor Pascale, as vrea sa le urez tuturor celor care celebreaza in acest weekend Pastele sarbatori fericite.?

Vectra Racing Team a terminat in formula completa Central Europe Rally si, desi, au concurat cu motocicletele achizitionate initial pentru raliul din Africa, mult prea grele pentru suprafata pe care s-a desfasurat primul eveniment din Dakar Series, au reusit sa obtina clasari bune la categoria Super Productie. Marcel Butuza liderul echipei a terminat in top 10, in timp ce Romeo Duicu si Alex Garbacea s-au clasat in primii 20.

Ioan Lutas a pierdut foarte mult timp in penultima proba din Romania si din pacate nu a mai putut recupera la revenirea in Ungaria, fiind nevoit sa se multumeasca cu o clasare in primii 30 la clasa Maraton a categoriei peste 450 cmc.

Quad
Alex Pauliner este cel mai bine clasat pilot roman la categoria Quad. Aflat pentru prima data la finisul unui raliu international Pauliner a terminat cei peste 1100 de km de proba speciala al 5-lea. Razvan Irimescu reintors in Central Europe Rally dupa ce nu a terminat prima proba din ziua 4-a si nu a concurat in cea de a doua proba a aceleiasi etape, nu a putut recupera prea mult timp si s-a clasat la final pe locul 11. Inainte de incidentul de pe proba 4A Razvan Irimescu se afla pe locul 2 in clasamentul general.

Imagine: 04333199.jpg

Sursa: Motoflash