Acasa Membri Istoric Modele Materiale Reparatie - Modificari Tutoriale Moto Trasee Harti Stiri Moto Download Contact Forum
Cautare
Zona Membri
Retine Parola

Recuperare Parola | Cont Nou
Facebook
 
Tenere in lume
Club Tenere Spania
Club XT600 Brazilia
Club XTZ Polonia
Forum Super Tenere Franta
Forum XTZ750 Olanda
Grupul Yahoo! al posesorilor de XTZ750
Horizons Unlimited
Rallye Tenere
Super Tenere Cehia
Tenere Club Danemarca
Tenere Club Elvetia
Tenere Club Franta
Tenere Club Germania
Tenere Club Italia
Tenere Club Olanda
Tenere Club Ungaria
Tenere Legend
Tenere Ungaria
TONC Portugalia
XT Tenere Austria
XTZ Club Italia
Parteneri
Mobila NMD
Unimotors.ro - Piese si accesorii
MotoSpecs - Specificatii tehnice moto
Motorcycle Luggage & Panniers - NSEW Moto
Erori auto-moto
Comunitatea erori.ro
Manuale de reparatie
Monitorizare WEB
Stiri Moto - Vizualizare stire
 Yamaha va construi un nou circuit de teste la Kikugawa Postat de Domusciuc Bogdan la data 22.04.2008 

Yamaha Motor Co. va investi in total aproximativ 6,4 miliarde yeni (aprox. 40 milioane de euro) pentru a construi un nou circuit de teste in zona Tanno a orasului Kikugawa, in Prefectura Shizuoka - Japonia, ca raspuns la dezvoltarea pietelor moto din Asia, America Centrala si de Sud precum si alte zone.

Constructia noului "Yamaha Motor Kikugawa Test Course" este programata sa inceapa in octombrie 2009, si va fi finalizata in a doua partea a anului 2012. Vor fi construite sase trasee pe o suprafata de 486.000 mp, incluzand si un traseu circular, de aproximativ 3km, cu sectiuni de deal si zone inundate.

Aceste trasee vor fi folosite pentru diferite teste ce implica respectarea normelor de siguranta si poluare a motocicletele de cilindree mica si medie pentru pietelor moto din Asia, America Centrala si de Sud.
Terenul pentru acest circuit a fost achizitionat cu acceptul deplin al orasului Kikugawa si al proprietarilor independenti.

Din grija pentru mediul inconjurator, Yamaha Motor va planta vegetatie imprejurul circuitului. Compania va prezerva toate speciile de animale salbatice gasite, in zona impadurita, pe cat posibil.

Yamaha Motor detine in prezent patru circuite de testare in Japonia pentru dezvoltarea motocicletelor, atv-urilor, snowmobile-lor si a motoarelor pentru autovechicule. Circuitul Kikugawa va fi al cincilea circuit de teste al Yamaha Motor, si va avea cea mai mare suprafata din ele.

Imagine: 9534831.22.04.2008.jpg 

Sursa: Motoflash